⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók kb. 33 db-hoz:
2 0 0 g m á l n a
1 3 0 g g l u t é n m e n t e s z a b p e h e l y
2 e v ő k a n á l k ó k u s z v i r á g c u k o r
2 e v ő k a n á l c u k r o z a t l a n k a k a ó p o r
2 e v ő k a n á l m á l n a l i k ő r ( e l h a g y h a t ó )
2 e v ő k a n á l f o l y é k o n y k ó k u s z o l a j
7 0 g k ó k u s z r e s z e l é k
1 0 0 m l k ó k u s z t e j s z í n
a forgatáshoz:
c u k r o z a t l a n k a k a ó p o r
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A málnát késes aprítóval pépesítjük, majd szűrőbe öntjük, alaposan lecsepegtetjük, kanállal a lehető legtöbb gyümölcspépet passzírozunk ki belőle. A zabpelyhet is ledaráljuk, és a többi alapanyaggal együtt a málnapéphez adjuk. Összedolgozzuk, és nedves kézzel kb. 15 g-os golyókat gömbölyítünk a masszából. Mindet kakaóba forgatjuk, és néhány órára hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése