⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 10 db-hoz:
2 ú j h a g y m a
1 / 2 c s o k o r k a p o r
1 0 0 g t e j s z í n e s ö m l e s z t e t t s a j t
1 p ú p o z o t t e v ő k a n á l m a j o n é z
1 0 s z e l e t g é p s o n k a
p ó r é h a g y m a c s í r a
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
Az újhagymát és a kaprot késes aprítóval felaprítjuk. Hozzáadjuk a sajtot, a majonézt, és addig járatjuk tovább a gépet, amíg egynemű krémet nem kapunk. Teáskanálnyi adagokat a sonkaszeletekre kenünk, mindet feltekerjük. A két végükbe póréhagymacsírát halmozunk, és a tekercseket tálcára sorakoztatva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése