⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók:
2 5 0 m l v í z
5 0 0 m l a n a n á s z l é
2 5 0 m l n a r a n c s l é
k b . 1 0 0 g a r a n y b a r n a n á d c u k o r
1 c s o m a g ( 2 0 g ) g y ü m ö l c s ö s f o r r a l t b o r - f ű s z e r k e v e r é k
2 b i o n a r a n c s
1 ü v e g s z á r a z v ö r ö s b o r ( 7 5 0 m l )
a tálaláshoz:
c i t r o m - é s / v a g y n a r a n c s k a r i k a
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A narancs héját zöldséghámozóval vékonyan lehámozzuk. A vizet, az ananász- és narancslevet, a nádcukrot, a fűszerkeveréket és a narancshéjat felforraljuk, majd kis lángon kb. 15 percig főzzük. Hozzáöntjük a bort, és forrásig melegítjük. Leszűrjük, csészékbe adagoljuk, citrom- és/vagy narancskarikával díszítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése