⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók kb. 65 db-hoz:
2 5 0 g f a g y a s z t o t t g e s z t e n y e m a s s z a
1 c s o m a g ( 2 0 g ) z s e l a t i n p o r
1 5 g k ó k u s z v i r á g c u k o r
1 0 0 m l k ó k u s z v í z
3 0 g s z i l á r d k ó k u s z z s í r
2 0 0 m l k ó k u s z t e j s z í n
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A gesztenyét hagyjuk felengedni, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A zselatint lábasba szórjuk, elkeverjük a kókuszvirágcukorral. Hozzáadjuk a kókuszvizet, a kókuszolajat, a kókusztejszínt, és kevergetve, kis lángon forróra melegítjük. Kézi mixerrel a gesztenyéhez dolgozzuk, majd tésztaadagolóval vagy kanállal a szilikon bonbonforma mélyedéseibe adagoljuk. Miután szoba-hőmérsékletűre hűlt, 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap kifordítjuk a formából, és tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése