⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 4–5 adaghoz:
a pudinghoz:
1 e v ő k a n á l e x t r a s z ű z k ó k u s z l i s z t
1 e v ő k a n á l t á p i ó k a k e m é n y í t ő
1 e v ő k a n á l k ó k u s z v i r á g c u k o r
4 0 0 m l k ó k u s z t e j s z í n
továbbá:
2 n a r a n c s
1 e v ő k a n á l c i t r o m l é
1 e v ő k a n á l m é z
1 e v ő k a n á l k ó k u s z v i r á g c u k o r
1 / 2 v a n í l i a r ú d k i k a p a r t m a g j a i
2 b a n á n
1 g r á n á t a l m a
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A kókuszlisztet, a tápiókakeményítőt és a kókuszvirágcukrot lábasba szórjuk, kevés kókusztejszínnel kikeverjük, majd a többit is hozzáöntve, kis lángot az egészet pudinggá főzzük. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni. Az egyik narancs levét kifacsarjuk, elvegyítjük a citromlével, a mézzel, a kókuszvirágcukorral és a vaníliával. A másik narancsot kifilézzük, a megpucolt banánt felkarikázzuk, a gránátalma magjait kikaparjuk. Pezsgőspoharakba rétegezzük a gyümölcsöt, az öntetet és a pudingot úgy, hogy a tetejére gránátalmamag kerüljön. Azonnal vagy jól behűtve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése