Hozzávalók:
50 dkg zsenge karalábé
30 dkg zsenge sárgarépa
2 vérnarancs
1/2 ananász
az öntethez:
4 evőkanál tejföl
1 dl tejszín
só
1 kávéskanál citromlé
néhány csepp Worchesterszósz
50 dkg zsenge karalábé
30 dkg zsenge sárgarépa
2 vérnarancs
1/2 ananász
az öntethez:
4 evőkanál tejföl
1 dl tejszín
só
1 kávéskanál citromlé
néhány csepp Worchesterszósz
A zöldséget és a gyümölcsöt megtisztítjuk. A karalábét és a sárgarépát legyaluljuk, az ananászt falatnyi, vékony szeletekre vágjuk, a narancsot kifilézzük.
A karalábét az ananásszal, a sárgarépát a naranccsal forgatjuk össze. A kétféle keveréket egymástól elválasztva nagy, lapos tálra rendezzük. Az öntet hozzávalóit alaposan eldolgozzuk, és kis tálkákban, külön kínáljuk a saláta mellé.
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2015. májusi számában.