⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 2 személyre:
2 0 0 m l t e j s z í n
1 – 2 t e á s k a n á l p o r c u k o r
1 k á v é s k a n á l a z o n n a l o l d ó d ó k á v é p o r
2 a d a g f r i s s e n f ő t t k á v é
2 k u p i c a k o n y a k
a tálaláshoz:
c s o k o l á d é r e s z e l é k
f e h é r s z í n ű , k á v é b a b a l a k ú f o r m a c u k o r
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A tejszínt kemény habbá verjük, a vége felé hozzáadjuk a porcukrot és a kávéport. Csillagcsöves habzsákba töltjük. Magas poharakba adagoljuk a hab felét, kanál hátán óvatosan belecsorgatjuk a kávét és a konyakot. A maradék habot a tetejükre halmozzuk, meghintjük csokoládéreszelékkel. Formacukorral azonnal tálaljuk.
A receptet a Candyfour támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2017. májusi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése