⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók kb. 15 db-hoz:
2 5 0 g m á l n a
4 e v ő k a n á l n y í r f a c u k o r
4 k i s p o h á r ( 4 × 1 5 0 g ) n a t ú r j o g h u r t
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A málnát megtisztítjuk, a nyírfacukor felével összeforraljuk, 1–2 percig kis lángon rotyogtatjuk. A joghurtot elkeverjük a maradék nyírfacukorral. A kihűlt gyümölcspépet és a joghurtot jégkrémformákba adagoljuk, és készre fagyasztjuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése