⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 1 adaghoz:
2 e v ő k a n á l m u s t á r m a g
2 e v ő k a n á l k o r i a n d e r m a g
1 e v ő k a n á l t a r k a b o r s
1 t e á s k a n á l s z e g f ű b o r s
2 t e á s k a n á l k a p o r m a g v a g y s z á r í t o t t , a p r í t o t t k a p o r
1 t e á s k a n á l s z á r í t o t t , m o r z s o l t p i r o s p a p r i k a
1 f a h é j r ú d k i s e b b d a r a b o k r a t ö r v e
2 s z á r í t o t t b a b é r l e v é l k i s e b b d a r a b o k r a t ö r v e
2 s z e g f ű s z e g
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
Kisebb tálban az összes hozzávalót összekeverjük. Légmentesen záródó dobozban, szobahőmérsékleten tárolva 1 évig eláll. Savanyúság ízesítésére használható, a pirospaprika ízlés szerint lehet csípős is.
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2016. novemberi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése