⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók:
k b . 5 0 0 g f ő t t , f ü s t ö l t s o n k a ( m a r a d é k i s l e h e t )
1 v ö r ö s h a g y m a
2 – 3 c s e m e g e u b o r k a
2 5 0 g m a s c a r p o n e
2 – 3 e v ő k a n á l t e j s z í n e s t o r m a k r é m
1 e v ő k a n á l m a g o s m u s t á r
f r i s s e n ő r ö l t f e k e t e b o r s
s ó
a tálaláshoz:
b a g e t t
p ó r é h a g y m a c s í r a
f ő t t ( f ü r j ) t o j á s
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A falatnyi darabokra vágott sonkát, a megpucolt hagymát és az uborkát késes aprítóval ledaráljuk. Összekeverjük a mascarponével, a mustárral és a tormával, ízesítjük sóval és borssal. Bagettszeletekre kenve, tojáskarikákkal díszítve, csírával meghintve kínáljuk.
A receptet a Bioháló támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2017. áprilisi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése