Kávés gesztenyemousse


Hozzávalók 2–3 személyre:
10 dkg magozott aszalt datolya
25 dkg gesztenyemassza
1 evőkanál vaníliakivonat
4 dl kókusztejszín
1 evőkanál azonnal oldódó kávépor
a tálaláshoz:
cukrozatlan kakaópor


A datolyát, a gesztenyét, a vaníliát, a kókusztejszínt és a kávét késes aprítóval alaposan pépesítjük. A masszát jól záródó edénybe öntjük, és lefedve néhány órára hűtőbe tesszük. Kézi mixerrel krémesítjük, csillagcsöves habzsákba szedjük, és kisebb poharakba vagy csészékbe adagoljuk. A tetejét kakaóval meghintve tálaljuk.


A receptet a Kókusz Világ támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2021. februári számában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése