Hozzávalók 2–3 személyre:
10 dkg magozott aszalt datolya
25 dkg gesztenyemassza
1 evőkanál vaníliakivonat
4 dl kókusztejszín
1 evőkanál azonnal oldódó kávépor
a tálaláshoz:
cukrozatlan kakaópor
A datolyát, a gesztenyét, a vaníliát, a kókusztejszínt
és a kávét késes aprítóval alaposan pépesítjük. A masszát
jól záródó edénybe öntjük, és lefedve néhány órára
hűtőbe tesszük. Kézi mixerrel krémesítjük, csillagcsöves
habzsákba szedjük, és kisebb poharakba vagy csészékbe
adagoljuk. A tetejét kakaóval meghintve tálaljuk.
A receptet a Kókusz Világ támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2021. februári számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése