Háromsajtos melegszendvics



Hozzávalók 2–4 személyre:
2 korpás félbagett
10 dkg tejszínes krémsajt
2 dkg puha vaj
frissen őrölt fekete bors
5–7 dkg trappista sajt
5–7 dkg füstölt sajt
a tálaláshoz:
retekcsíra
forró tea


A bagettet hosszában kettévágjuk. A krémsajtot elkeverjük a vajjal, ízesítjük borssal. A bagettekre kenjük, majd megszórjuk a kétféle reszelt sajttal. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és előmelegített, 200 fokos sütőben aranyszínűre sütjük. Retekcsírával gazdagon meghintve, forró teával tálaljuk.


A receptet a Bioháló támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. decemberi számában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése