Hozzávalók 4 személyre:
a kakaós pudinghoz:
2 dl Cocomas kókusztejszín
2 dl víz
5 dkg chiamag
1–2 evőkanál Meru kókuszvirágcukor
1 evőkanál vaníliakivonat
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
a kókuszos pudinghoz:
2 dl Cocomas kókusztejszín
2 dl víz
5 dkg chiamag
1–2 evőkanál Meru kókuszvirágcukor
1 evőkanál vaníliakivonat
2 evőkanál kókuszreszelék
a díszítéshez:
cukrozatlan kakaópor
kókuszreszelék
A kakaós puding hozzávalóit botmixerrel egyneműsítjük, és ugyanígy járunk el a kókuszossal is. Külön-külön edényben, lefedve mindkettőt 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap poharakba rétegezzük, a tetejüket kakaóporral és kókuszreszelékkel díszítjük.
A receptet a Kókusz Világ támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2017. októberi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése