⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 24 db-hoz:
2 0 0 g k ó k u s z r e s z e l é k
1 0 0 m l k ó k u s z t e j s z í n
2 e v ő k a n á l k ó k u s z o l a j
1 t e á s k a n á l k o n j a k l i s z t
a tetejére:
2 0 0 g é t c s o k o l á d é
2 e v ő k a n á l k ó k u s z o l a j
f e h é r d e k o r c u k o r
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A hozzávalókat alaposan elkeverjük, majd kb. 17×23 cm-es tepsibe öntjük, tortalapáttal szép simára egyengetjük. 30 percre mélyhűtőbe tesszük.
Kb. 4 cm-es kockákra vágjuk, a tetejüke öntjük a kókuszolajjal vízgőz fölött megolvasztott csokoládét. Dermedés előtt dekorcukorral díszítjük.
A receptet a Kókusz Világ támogatta, megjelent a Kifőztük gaszromagazin 2017. januári számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése