Hozzávalók:
a sárga réteghez:
1,5 dl víz1 csomag (25 g) zselatinpor3 tojás1 evőkanál vaníliás cukor5 evőkanál cukor
a barna réteghez:
1,5 dl víz1 csomag (25 g) zselatinpor3 tojás1 evőkanál vaníliás cukor5 evőkanál cukor3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
a fehér réteghez:
1,5 dl víz1 csomag (25 g) zselatinpor4 dl tejföl2 evőkanál vaníliás cukor5 evőkanál cukor
a piros réteghez:
1 csomag piros színű gyümölcskocsonyapor (90 g, pl. málna ízű)
A sárga réteghez a zselatint elkeverjük a vízben, majd melegíteni kezdjük. Addig melegítjük, amíg teljesen fel nem oldódik, de nem kell felforralni. A tojássárgáját habosra keverjük a kétféle cukorral, majd hozzáadjuk a már nem forró zselatint és a fehérjéből felvert kemény habot. 20x37 cm-es tepsibe öntjük, majd hűtőbe tesszük dermedni. A barna réteget ugyanígy készítjük el, annyi különbséggel, hogy a cukros tojássárgához – amikor már krémes, habos – hozzádolgozzuk a kakaót is. A barna masszát a sárga rétegre öntjük, és visszatesszük a hűtőbe dermedni. A fehér réteghez a zselatint feloldjuk a vízben. A kétféle cukrot elkeverjük a tejfölben, hozzáadjuk a zselatint, és a sütemény tetejére öntjük, majd ismét visszatesszük a hűtőbe. A gyümölcskocsonyaport a csomagolásán található utasítás szerint elkészítjük, a sütemény tetejére öntjük, és 1 éjszakára hűtőbe rakjuk. Másnap szeletelhetjük, vagy kiszúróforma segítségével tetszés szerinti mintákat készítünk belőle.