⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók személyenként:
2 – 3 e p e r
1 t e á s k a n á l l i m o n c e l l o
1 g o m b ó c c i t r o m f a g y l a l t
1 0 0 m l s z á r a z p e z s g ő
a tálaláshoz:
m e n t a - v a g y c i t r o m f ű l e v é l
s z í v a l a k ú f o r m a c u k o r
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
Az epret megtiszítjuk, karikákra vágjuk, a pohárba tesszük. Meglocsoljuk a likőrrel, ráhelyezzük a fagylaltot, és óvatosan felöntjük a behűtött pezsgővel. Mentával díszítve, formacukor kíséretében azonnal tálaljuk.
A receptet a Candyfour támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2016. júniusi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése