Pezsgő eperrel, citrommal



⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók személyenként:
2 – 3   e p e r
1   t e á s k a n á l   l i m o n c e l l o
1   g o m b ó c   c i t r o m f a g y l a l t
1 0 0   m l   s z á r a z   p e z s g ő
a tálaláshoz:
m e n t a -   v a g y   c i t r o m f ű l e v é l
s z í v   a l a k ú   f o r m a c u k o r
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝

Az epret megtiszítjuk, karikákra vágjuk, a pohárba tesszük. Meglocsoljuk a likőrrel, ráhelyezzük a fagylaltot, és óvatosan felöntjük a behűtött pezsgővel. Mentával díszítve, formacukor kíséretében azonnal tálaljuk.


A receptet a Candyfour támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2016. júniusi számában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése