⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 4 személyre:
5 0 0 g c s i r k e m e l l f i l é
s ü l t c s i r k e f ű s z e r s ó
k e v é s o l a j
1 0 0 g m a j o n é z
8 0 g k e s u d i ó
1 k i s e b b v ö r ö s h a g y m a
1 p a p r i k a
p ó r é h a g y m a c s í r a
továbbá:
4 m a g v a s b a g e t t
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A csirkemellet kisujjnyi darabokra vágjuk, és fűszersóval ízesítve az olajon megpirítjuk. A megtisztított vöröshagymát és a paprikát felaprítjuk, a majonézbe forgatjuk a hússal és a kesudióval együtt. A bagetteket hosszában kettévágjuk, megtöltjük a majonézes raguval, és csírát halmozunk rájuk.
A receptet a Bioháló támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2016. májusi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése