Narancsos gesztenyekrém 🍴


Hozzávalók 6 személyre:
🍴   2 csomag (2x20 dkg) gesztenyemassza
🍴   5 dl tejszín
🍴   1 evőkanál rum
🍴   18 babapiskóta
🍴   kb. 2 dl narancslé (100%-os)
🍴   2 evőkanál narancslikőr
🍴   1 kis üveg (30 dkg) narancsdzsem
a díszítéshez:
🍴   cukrozatlan kakaópor
🍴   narancscikk



A felengedett gesztenyepürét áttörjük, elkeverjük a rummal és 1 dl tejszínnel. A maradék tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan a gesztenyébe forgatjuk. A narancslevet elvegyítjük a likőrrel. A piskótákat 2-3 darabra törjük, alaposan megmártogatjuk a narancslében, és a felét szétosztjuk a poharakban. Rájuk kanalazzuk a dzsem felét, majd befedjük a gesztenyés hab felével. Erre ismét áztatott babapiskóta, dzsem és gesztenyehab kerül.
A desszertet jól lehűtjük, majd tálalás előtt meghintjük kakaóval és naranccsal díszítjük.