⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók:
2 0 0 m l f o r r ó v í z
6 k á v é s k a n á l a z o n n a l o l d ó d ó k á v é p o r
6 k á v é s k a n á l b a r n a c u k o r
1 l t e j
6 n a g y o b b j é g k o c k a
a díszítéshez:
t e j s z í n h a b
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A vízben feloldjuk a kávét és a cukrot, majd lehűtjük. Turmixgépbe öntjük, és a tejjel, valamint a jégkockával turmixoljuk. A poharak belső oldalát körbeöntjük csokoládéöntettel, és feltöltjük a frappéval. A kávé tetejét tejszínhabbal és rácsorgatott csokoládéöntettel díszítjük, azonnal tálaljuk.
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2015. júliusi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése