Tiramisu-zabkása



⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 2 személyre:
1   a d a g   f r i s s e n   f ő z ö t t   k á v é
k e v é s   é d e s í t ő s z e r
6 0   g   a p r ó   s z e m ű   z a b p e h e l y
3   k i s   p o h á r   ( 3 × 1 2 5   g )   n a t ú r   j o g h u r t
c u k r o z a t l a n   k a k a ó p o r
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝

A kávét a szokottnál kicsit édesebbre ízesítjük kevés édesítőszerrel. A zabpelyhet elkeverjük 1/2 kis pohár (kb. 60 g) natúr joghurttal és a kávéval. 1–1 pohárba vagy tálkába kanalazunk 1–1 kis pohár (125–125 g) natúr joghurtot, majd elosztjuk rajtuk a kávés zabpelyhet és a maradék 1/2 pohár (kb. 65 g) natúr joghurtot. Néhány órára vagy 1 éjszakára hűtőbe tesszük, cukrozatlan kakaóporral meghintve fogyasztjuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése