Zöldfűszeres tojásrántottával töltött paprika



Hozzávalók 2 személyre:
1 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
kevés vaj
6 tojás
2 evőkanál tejszín

frissen őrölt fekete bors
1 evőkanál aprított bazsalikom
1 evőkanál aprított petrezselyemzöld
1 evőkanál aprított metélőhagyma
1–2 piros kaliforniai paprika
póréhagymacsíra


A kétféle hagymát megtisztítjuk, apróra kockázzuk. A felhevített vajon megpároljuk, ráöntjük a tejszínnel enyhén elhabart tojást. A szokott módon lágy rántottát készítünk, közben ízesítjük sóval, borssal és a zöldfűszerekkel. A paprikát hosszában kettévágjuk, kicsumázzuk, és megtöltjük a rántottával. Póréhagymacsírával gazdagon meghintve azonnal tálaljuk.


A receptet a Bioháló támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. márciusi számában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése