⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók:
7 0 0 m l k ó k u s z t e j s z í n
2 0 0 m l t e j
2 0 0 m l v í z
1 e v ő k a n á l v a n í l i a k i v o n a t
2 e v ő k a n á l c u k o r
4 0 0 m l v o d k a
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A kókusztejszínt a tejjel és a vízzel felforraljuk. A tűzről levéve feloldjuk benne a vaníliakivonatot és a cukrot, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Elkeverjük a vodkával, és tiszta, száraz üvegbe töltjük.
1–2 hetes hűtőben történő érlelést követően fogyasztható, kínálás előtt mindig alaposan fel kell rázni.
A receptet a Kókusz Világ támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2016. novemberi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése