Gesztenyés-krémlikőrös tiramisu



Hozzávalók:
babapiskóta (kb. 40 db)
1 dl kávé
1 dl krémlikőr
25 dkg gesztenyemassza
25 dkg mascarpone
4 dl tejszín
1 evőkanál vaníliás cukor
1 csomag (10 g) habfixáló
a tetejére:
cukrozatlan kakaópor


Mélyebb jénaiba szorosan lerakunk 1 sor babapiskótát. A kihűlt kávét összekeverjük a krémlikőrrel, és az 1/3-át a piskótára locsoljuk. A gesztenyemasszát villával áttörjük, elkeverjük a mascarponével. A tejszínből kemény habot verünk, a végefelé hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a habfixálót is. A habot finoman beleforgatjuk a gesztenyés masszába, és ennek a krémnek az 1/3-át a piskótára halmozzuk, szépen elegyengetjük. Újra piskótasor következik, likőrös kávé, krém, még 1 sor piskóta, likőrös kávé és krém. Hűtőbe tesszük dermedni, majd tálalás előtt kakaóporral megszórva díszítjük a tetejét.