Hozzávalók kb. 25 darabhoz:
3,5 dkg szárított búzacsíra
10 dkg darált háztartási keksz
1,5 dkg cukrozatlan kakaópor
2 dkg porcukor
1 dl tej
2 cl rum
a forgatáshoz:
kókuszreszelék
A búzacsírát száraz serpenyőben enyhén megpirítjuk, hűlni hagyjuk. Elvegyítjük a keksszel, a kakaóval és az átszitált porcukorral, majd a rum és a tej hozzáadásával egynemű masszává állítjuk össze. Nedves kézzel kb. 10 g-os golyókat formálunk belőle, mindet kókuszreszelékbe forgatjuk. Jól lehűtve tálaljuk.
A recept megjelen a Kifőztük gasztromagazin 2020. áprilisi számában.
10 dkg darált háztartási keksz
1,5 dkg cukrozatlan kakaópor
2 dkg porcukor
1 dl tej
2 cl rum
a forgatáshoz:
kókuszreszelék
A búzacsírát száraz serpenyőben enyhén megpirítjuk, hűlni hagyjuk. Elvegyítjük a keksszel, a kakaóval és az átszitált porcukorral, majd a rum és a tej hozzáadásával egynemű masszává állítjuk össze. Nedves kézzel kb. 10 g-os golyókat formálunk belőle, mindet kókuszreszelékbe forgatjuk. Jól lehűtve tálaljuk.
A recept megjelen a Kifőztük gasztromagazin 2020. áprilisi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése