⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók:
2 0 0 g a p r ó s z e m ű z a b p e h e l y
1 0 0 g m a n d u l a
1 0 0 g k e s u d i ó
1 0 0 g k ó k u s z r e s z e l é k
5 0 g k ó k u s z v i r á g c u k o r
1 0 0 m l k ó k u s z o l a j
1 0 0 m l j u h a r s z i r u p
1 / 2 k á v é s k a n á l H i m a l á j a s ó
1 e v ő k a n á l v a n í l i a k i v o n a t
3 e v ő k a n á l r u m
a tálaláshoz:
k ó k u s z t e j s z í n
i d é n y g y ü m ö l c s
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A zabpelyhet, a mandulát, a kesudiót, a kókuszreszeléket és a kókuszvirágcukrot összeforgatjuk. A kókuszolajat a juharsziruppal és a sóval összeforraljuk, a tűzről levéve beleöntjük a vaníliakivonatot és a rumot. A zabpelyhes keverékhez adjuk, és az egészet alaposan összekeverjük. Nagyméretű, sütőpaprírral bélelt tepsire szórjuk, elsimítjuk, és előmelegített, 180 fokos sütőben 35–40 percig sütjük. Közben 10 percenként átforgatjuk, hogy mindenhol egyformán piruljon. A sütőből kivéve hagyjuk teljesen kihűlni. Kókusztejszínből vert lágy habbal és idénygyümölccsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése