⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók kb. 14 db-hoz:
1 5 0 g k ó k u s z r e s z e l é k
1 c i t r o m f i n o m r a r e s z e l t h é j a
1 0 0 g n y í r f a c u k o r
1 0 0 g r i z s l i s z t
5 t o j á s f e h é r j e
1 c s i p e t s ó
k b . 6 e v ő k a n á l k ó k u s z t e j s z í n
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
Elvegyítjük a kókuszreszeléket, a citromhéjat, a nyírfacukrot és a rizslisztet. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük. Több adagban beleforgatjuk a kókuszreszelékes keveréket, végül lazítjuk a kókusztejszínnel. Fagylaltadagoló kanállal sütőpapírral bélelt tepsire adagoljuk a masszát, és előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt készre sütjük.
A receptet a Nyírfacukor.hu támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2017. januári számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése