péntek, július 14, 2017

Sárgarépás-fahéjas-pekándiós zabkása




Hozzávalók személyenként:





  • A zabpelyhet összeforgattam a fahéjjal.
  • A sárgarépát meghámoztam, lereszeltem.
  • A kókusztejszínt a méz hozzáadásával lágy habbá vertem.
  • A következő sorrendben pohárba adagoltam: fahéjas zabpehely, chiamag, kókuszvíz, sárgarépa, kókuszhab.
  • Lefedve 1 éjszakára hűtőbe tettem.
  • Másnap durvára vágott pekándióval meghintve tálaltam.



A recepthez kókuszvizet és kókusztejszínt a KókuszVilágnál tudtok beszerezni. A klassz háttér most is a Fotókelléktől, a receptet pedig megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin májusi számában is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése