Hozzávalók:
6 csirkemellfilé
só
frissen őrölt fekete bors
15 dkg magos mustár
2 teáskanál méz
18-20 vékony szelet húsos, füstölt szalonna
A húst megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, és bekenjük a mézzel elkevert mustárral. 3–4 szelet szalonnát vágódeszkán egymás mellé fektetünk úgy, hogy kissé fedjék egymást, majd ráhelyezünk 1 húst, feltekerjük, tepsibe tesszük. Ugyanígy járunk el a maradék szalonnával és hússal. A göngyölt csirkemellet 170 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük. Kicsit hűlni hagyjuk, majd szeletekre vágva, tetszőleges körettel tálaljuk.
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2021. márciusi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése