Hozzávalók 10 db-hoz:
1 csirkemellfilé
2 evőkanál olaj
só
10 dkg tejszínes ömlesztett sajt
2 evőkanál majonéz
1/2 kávéskanál őrölt pirospaprika
továbbá:
5 őszibarack
a tálaláshoz:
madársaláta
póréhagymacsíra
A csirkemellet késes aprítóval ledaráljuk. A felhevített olajon sóval ízesítve puhára sütjük, hagyjuk kihűlni.
A sajtot elkeverjük a majonézzel és a paprikával, majd beleforgatjuk a húst.
A barackot kettévágjuk, a magját eltávolítjuk, mindet megtöltjük a sajtos csirkemellel, majd a tetejükre póréhagymacsírát halmozunk. A madársalátát tálra rendezzük, rásorakoztatjuk a töltött barackokat, és tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése