⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 2 személyre:
2 a d a g f r i s s e n f ő t t k á v é
8 0 g é t c s o k o l á d é
1 5 0 m l v í z
t o n k a b a b
k b . 1 0 0 m l t e j s z í n
k e v é s c u k o r
f e h é r é s b a r n a r ö v i d k a n d i s c u k o r p á l c a
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A kávét csészékbe öntjük. A vizet felforraljuk, feloldjuk benne a csokoládét, és a kávé csorgatjuk. Ízesítjük reszelt tonkababbal. A tejszínből cukorral és kevés reszelt tonkababbal kemény habot verünk, csillagcsöves habzsákból a csokoládés kávéra halmozzuk. Kandiscukorpálcákkal azonnal tálaljuk.
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2017. szeptemberi számában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése