⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 6 személyre:
2 k ö z e p e s , z s e n g e c u k k i n i
1 l i l a h a g y m a
k b . 1 5 k o k t é l p a r a d i c s o m
2 0 0 g f e t a
az öntethez:
5 e v ő k a n á l o l í v a o l a j
1 – 2 e v ő k a n á l f r i s s e n f a c s a r t c i t r o m l é
s ó
f r i s s e n ő r ö l t b o r s
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A zöldségféléket megtisztítjuk. A cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk az apróra kockázott hagymát, a kettészelt paradicsomot és a kockákra vágott fetát. Az öntet hozzávalóit elkeverjük, és óvatosan a salátába forgatjuk. Jól lehűtve köretként vagy önálló fogásként kínáljuk.
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2017. szeptemberi számában.