vasárnap, október 25, 2015

Egyszerű diós saláta


Hozzávalók 2-3 személyre:

  • 2 maréknyi dióbél
  • 5 dkg madársaláta
  • 5 dkg vegyes csíra
  • az öntethez: 
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • 1 evőkanál narancslé
  • 1 teáskanál magos mustár
  • frissen őrölt bors




  • A diót nagyobb darabokra tördeltem, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 5 perc alatt megpirítottam, majd hagytam kihűlni.
  • Az öntet hozzávalóit alaposan elkevertem.
  • A madársalátát elrendeztem a tányérokon, megszórtam a dióval, ráhalmoztam a csírát, és meglocsoltam az öntettel, és azonnal tálaltam.



A recept megjelent a Kifőztük Magazin októberi számában is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése