⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók:
9 – 1 0 ú j h a g y m a
1 c s o k o r k a p o r
2 0 0 m l v í z
3 c s a p o t t e v ő k a n á l c u k o r
1 e v ő k a n á l ( 1 0 % - o s ) e c e t
s ó
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A hagymát és a kaprot megtisztítjuk, utóbbit felaprítjuk. Az újhagymát a zöld szárrész egy részével együtt felkarikázzuk. A vízben feloldjuk a sót, a cukrot és az ecetet, majd beleforgatjuk a hagymát és a kaprot.