FETÁS CUKKINISALÁTA


Hozzávalók 6 személyre:

  • 2 közepes, zsenge cukkini
  • 1 lila hagyma
  • kb. 15 koktélparadicsom
  • 20 dkg feta

az öntethez:

  • 5 evőkanál olívaolaj
  • 1-2 evőkanál frissen facsart citromlé
  • frissen őrölt bors




  • A zöldségféléket megtisztítottam.
  • A cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeltem.
  • Hozzáadtam az apróra kockázott hagymát, a kettészelt paradicsomot és a kockákra vágott fetát.
  • Az öntet hozzávalóit elkevertem, és óvatosan a salátába forgattam.
  • Jól lehűtve köretként vagy önálló fogásként kínálhatjuk.



A receptet megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin szeptemberi számában. Háttér most is a Fotókelléktől