csütörtök, május 11, 2017

Sajtos-tejfölös sült csirkecomb


Hozzávalók 2-4 személyre:





  • A húst megtisztítottam, körben bedörzsöltem sóval és borssal.
  • A bőrt óvatosan fellazítottam, és alá töltöttem a kis lyukú reszelőn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 részét.
  • Kivajazott tepsibe sorakoztattam, és 210 fokos sütőben, fóliával letakarva 1 órán át, majd fólia nélkül további 30 percig sütöttem.
  • A maradék sajtot elkevertem a tejföllel, és a csirkecombokra halmoztam.
  • Annyi időre tettem vissza a sütőbe, amíg a hús szépen meg nem pirult.
  • Laktózmentes, sajtos burgonyapürével tálaltam.



A receptet megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin márciusi számában is. A laktózmentes termékeket a Mizo biztosította.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése