Csirkés-kesudiós szendvics 🍴


Hozzávalók 4 személyre:
🍴   50 dkg csirkemellfilé
🍴   sültcsirke fűszersó
🍴   kevés olaj
🍴   10 dkg majonéz
🍴   8 dkg kesudió
🍴   1 kisebb vöröshagyma
🍴   1 paprika
🍴   póréhagymacsíra
továbbá:
🍴   4 magvas bagett


A csirkemellet kisujjnyi darabokra vágjuk, és fűszersóval ízesítve az olajon megpirítjuk. A megtisztított vöröshagymát és a paprikát felaprítjuk, a majonézbe forgatjuk a hússal és a kesudióval együtt.
A bagetteket hosszában kettévágjuk, megtöltjük a majonézes raguval, és csírát halmozunk rájuk.


A csírát a Bioháló, a fotóhátteret a Fotókellék biztosította. A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2016. májusi számában is.

Megjegyzések