~ CHIAPUDING KIVIVEL, ALMÁVAL ~

Egészséges, gyümölcsös finomság a KókuszVilág kókusztejszínével készítve. Receptje a Kifőztük gasztromagazin 2018. áprilisi számában is megtalálható, sok sikert hozzá! 😉


Hozzávalók 5 pohárhoz:
🍎   4 evőkanál chiamag
🍎   3 dl kókusztejszín
🍎   1 evőkanál méz
🍎   4 kivi
🍎   1 alma
a díszítéshez:
🍎   1 kivi
🍎   kókuszreszelék


A chiamagot jól záródó edényben alaposan elkeverjük a kókusztejszínnel és a mézzel. Lezárva 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a gyümölcsöt meghámozzuk, az alma magházát eltávolítjuk. A gyümölcshúst falatnyi darabokra vágjuk, majd késes aprítóval ledaráljuk. A chiapudinggal poharakba rétegezzük, tetejüket kivikarikával és kevés kókuszreszelékkel díszítjük.


Megjegyzések