Kapros-újhagymás sonkatekercs



⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 10 db-hoz:
2   ú j h a g y m a
1 / 2   c s o k o r   k a p o r
1 0 0   g   t e j s z í n e s   ö m l e s z t e t t   s a j t
1   p ú p o z o t t   e v ő k a n á l   m a j o n é z
1 0   s z e l e t   g é p s o n k a
p ó r é h a g y m a c s í r a
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝

Az újhagymát és a kaprot késes aprítóval felaprítjuk. Hozzáadjuk a sajtot, a majonézt, és addig járatjuk tovább a gépet, amíg egynemű krémet nem kapunk. Teáskanálnyi adagokat a sonkaszeletekre kenünk, mindet feltekerjük. A két végükbe póréhagymacsírát halmozunk, és a tekercseket tálcára sorakoztatva tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése