Kókuszos epergranita 🍴


Hozzávalók 4-6 személyre:
🍴   25 dkg eper
🍴   1–2 evőkanál kókuszvirágcukor
🍴   3 dkg kókuszreszelék
🍴   3 dl kókuszvíz
a díszítéshez:
🍴   menta- vagy citromfűlevél



Az epret késes aprítóval nagyjából ledaráljuk. Elkeverjük a kókuszvirágcukorral, a kókuszreszelékkel és a kókuszvízzel. Lapos, jól záródó műanyag edénybe öntjük, fagyasztóba tesszük. 4-5 órán át fagyasztjuk, közben félóránként villával átforgatjuk. Poharakba adagoljuk, mentalevéllel díszítve tálaljuk.


A hozzávalókat a KókuszVilágnál tudjátok beszerezni, a receptet pedig megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin 2018. májusi számában is.

Megjegyzések