szerda, április 19, 2017

Sonkakrém csírával


Hozzávalók:

  • kb. 50 dkg főtt, füstölt sonka (maradék is lehet)
  • 1 vöröshagyma
  • 2-3 csemegeuborka
  • 25 dkg mascarpone
  • 2-3 evőkanál tejszínes tormakrém
  • 1 evőkanál magos mustár
  • frissen őrölt bors, só

a tálaláshoz:





  • A falatnyi darabokra vágott sonkát, a megpucolt hagymát és az uborkát késes aprítóval ledaráltam.
  • Összekevertem a mascarponéval, a mustárral és a tormával, ízesítettem sóval és borssal.
  • Bagettszeletekre kenve, csírával megszórva, főtt tojáskarikákkal díszítve kínáltam.



Csíra a Biohálótól, háttér a Fotókelléktől, a recept a Kifőztük gasztromagazin áprilisi számában is megtalálható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése