Főtt tojásos, sajtos csiga



Hozzávalók kb. 25 db-hoz:
1 csomag (27 dkg) készre nyújtott leveles tészta
a töltelékhez:
10 dkg tömlős sajt
4 tojás
1 csipet só
1 evőkanál liszt
5 dkg reszelt sajt (füstölt és trappista vegyesen)



1 tojást enyhén felverünk, a többit keményre főzzük, megpucoljuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A töltelék hozzávalóit alaposan elkeverjük.
A tésztát kitekerjük, egyenletesen megkenjük a tojásos-sajtos keverékkel, és a hosszabbik oldala mentén szorosan felcsavarjuk. 1-1,5 cm-es szeletekre vágjuk, mindet sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.



A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2017. januári számában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése