csütörtök, november 17, 2016

Kókuszlikőr


Hozzávalók:





  • A kókusztejszínt a tejjel és a vízzel felforraltam.
  • A tűzről levéve feloldottam benne a vaníliakivonatot és a cukrot, majd hagytam teljesen kihűlni.
  • Elkevertem a vodkával, és tiszta, száraz üvegbe töltöttem.
  • 1-2 hetes hűtőben történő érlelést követően fogyasztható, kínálás előtt mindig alaposan fel kell rázni.



A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin novemberi számában. A likőrhöz a tejszínt a KókuszVilágnál tudjátok beszerezni.

2 megjegyzés:

  1. Kókusztejjel nem teljes értékű? Az van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, szerintem kókusztejjel is ugyanolyan finom lesz, csak talán kicsit hígabb. :)

      Törlés