Limoncellós bodzaszörp 🍴


Hozzávalók:
🍴   2 dl mézes bodzaszörp
🍴   1 biocitrom
🍴   1 marék mentalevél
🍴   1,5 l szénsavas ásványvíz
🍴   limoncello
a tálaláshoz:
🍴   jégkocka
🍴   citromkarika
🍴   mentalevél


A mentát és a citromot megmossuk, utóbbit vékony karikákra vágjuk. A szörpöt kancsóba öntjük, hozzáadjuk a citromot és a mentát, majd felöntjük a hideg ásványvízzel, és hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a poharakba 3-4 jégkockát, 1-2 citromkarikát és 4-5 mentalevelet teszünk. Felöntöttem 5 cl limoncellóval, valamint a behűtött limonádéval, és azonnal kínáljuk.

Megjegyzések