Halas vitaminsaláta 🍴


Hozzávalók 4 személyre:
🍴   1 kígyóuborka
🍴   2 paprika
🍴   8 koktélparadicsom
🍴   1 lila hagyma
🍴   
🍴   balzsamecet
🍴   16 dkg füstölthal-konzerv


A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát megpucoljuk. Az uborkát és a paprikát 1 cm-es kockákra, a paradicsomot cikkekre, a hagymát félkarikákra vágjuk. Tálba tesszük, enyhén sózzuk, óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk.
Tálaláskor a tányérokra szedett salátát meglocsoljuk balzsamecettel, és elhelyezzük rajtuk az olajból kivett halszeleteket.

Tipp: a salátát meglocsolhatjuk a halkonzervből visszamaradt olajjal, továbbá ízlés szerint kevés zúzott fokhagymát is szórhatunk a tetejére.

Megjegyzések