kedd, december 29, 2015

Banánpuncs


Hozzávalók 4-5 személyre, 2,5 dl-es csészével mérve:

  • 3 banán
  • 1 csésze kókusztejszín
  • 2 csésze kókusztej
  • 1/2 csésze rum
  • 1/4 csésze krémlikőr




  • A megpucolt banánt felkarikáztam, a Russell Hobbs Illumina konyhai robotgép tartályába tettem a tejszínnel, a tejjel és a kétféle alkohollal együtt.
  • A fedelet rátéve és lezárva, 2-es fokozaton krémesre turmixoltam.
  • Lábasba öntöttem, és kevergetve, lassan megmelegítettem, de nem forraltam.
  • Azonnal poharakba töltöttem, és forrón tálaltam.



A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin decemberi számában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése