csütörtök, május 29, 2014

Edelény, Szendrő

Ma nem gasztro témájú bejegyzést hozok, mert ma kihelyezett értekezleten vettem részt kedves kolléganőim és kollégám társaságában, Edelényben és Szendrőn jártunk. :) Edelényben a gyönyörűen felújított L'Huillier-Coburg Kastélyba látogattunk. Remélem, nemcsak az ételfotókat, hanem ezeket a képeket is szívesen fogadjátok:Az Edelényhez közeli Szendrőn pedig megnéztük a Szendrői Felsővár kilátót és a Kékfestőház Múzeumot. Képekben:

Ha kedvet kaptatok és szeretnétek egy jót kirándulni, nagyon tudom ajánlani mindkét helyet. Sőt, a közelben van a Guinness World Records által elismert legnagyobb könyv a világon (amit mi sajnos most nem tudtunk megnézni), érdemes oda is ellátogatni. :) Jó kirándulást és kellemes kikapcsolódást! :)

10 megjegyzés:

 1. Csodás helyen jártatok! Nagyon szép fotókat készítettél! :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű képeket készítettél :) Olyan jó néha kimozdulni és szép dolgokat felfedezni :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű fotók, jó volt nézegetni. Ezek szerint volt idő mindenre :-)
  A kastély kicsit hasonlít a fertődire, főleg a kapuja. A kékfestő múzeum is jó lehetett.
  Még nem jártunk itt, tőlünk messze van :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Katalin, érdemes ellátogatni ide, a kastély gyönyörű és Szendrő és környéke is nagyon szép! :) Jókat lehet túrázni is! :)

   Törlés
 4. Csodaszép képeket készítettél Hanka, nagyon szeretem nézegetni.

  VálaszTörlés
 5. Jól esett Veletek kirándulni :) Mennyire rendezett és jó állapotú a kastély, mindig örülök annak, ha áldoznak a felújításra és nem hagyják lerombolódni, tönkremenni. A Szendrő-környék is gyönyörű hely!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen felújították, gyönyörű lett a kastély és környéke is! :) Tárlatvezetővel jártuk végig, nagyon érdekes volt a kiállítás, tényleg csak ajánlani tudom! :)

   Törlés