Blogszülinapi játék!!!

Hamarosan blogszülinapot ülünk, két éve kezdtem el blogot írni. :) Ebből az alkalomból - bár tudom, hogy uborkaszezon van - mégis játékra invitállak benneteket, kedves olvasóim! :)


Azt találtam ki, hogy blogszülinapi kerti partyt szervezek, egyelőre persze csak virtuálisan! :) Mindenkit sok szeretettel várok, gyertek, csináljunk egy jó kis batyus bulit, vagyis ez egy olyan "mindenki hoz valamit" buli lenne. Bármit készíthettek, különféle szendvicseket, szendvicskrémeket, falatkákat, süthetünk-főzhetünk szabadtűzön, készíthetünk sertést, szárnyast, halat, hozzá jóféle salátákat, jöhettek sütivel vagy sütés nélküli desszerttel, sós vagy édes aprósüteménnyel, hűsítőül jöhetnek fagyik, jégkrémek. Bármi, ami éppen a konyhátokban készül és virtuálisan felajánljátok a bulira! :) Én pedig jó háziasszony módjára összefog(lal)om majd a sok finomságot, amit készítettek, végül pedig kisorsolok egy szerencsés nyertest, aki a most még meglepetés ajándékot megnyeri! :))) Van kedvetek? Gyertek, játsszunk, mert játszani jó! :)))

Kicsit komolyabbra fordítva a szót, a játék szabályai:

  • Légy a blog rendszeres olvasója.
  • Posztolj egy ételt-italt 2013. július 31-ig a blogodon, említsd meg, hogy részt veszel vele a játékban.
  • Küldd el a fotót és a linket a hankka70@gmail.com e-mail címre. Ha nincs blogod, küldd el a fotót és a receptet e-mailben.

És nem kötelező, de vihetitek is a játék hírét, hátha így még többen leszünk. Ilyenkor, nyáron nem vagyunk túl aktívak a blogírás terén, de azért remélem, minél többen részt tudtok venni, illetve van kedvetek játszani és velem ünnepelni. Várlak tehát benneteket szeretettel, kíváncsi vagyok, ki mivel "érkezik"! :)))

Megjegyzések