MÉZES-CITROMOS CSIRKECOMB



Hozzávalók:

  • 8 csirkecomb
  • kevés vaj
  • 8 evőkanál méz
  • 2 citrom leve


  • A csirkecombot megtisztítottam, lebőröztem, kettévágtam.
  • Nagyobb tepsit vajjal kikentem, majd belerakosgattam a besózott húsdarabokat.
  • Alufóliával lefedtem, és előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 1 órán keresztül sütöttem.
  • Kis lábasban kevés vajat hevítettem, hozzáadtam a mézet és a citromlevet, összeforraltam.
  • A húst kivettem a sütőből, levettem róla az alufóliát, ráöntöztem a mézes citromos mázat, és alufólia nélkül visszatettem a sütőbe.
  • Időnként meglocsolgattam a levével, és meg is fordítottam a combokat, végül készre, szép pirosra sütöttem.